Fönsterrenoveringen: Slutbesiktning tisdag den 12 november 8 – 11.


Medlemmar i Svejk,

Fönsterrenoveringen lider mot sitt slut. Det sista momentet är slutbesiktningen, för att säkerställa ett väl utfört arbete i respektive lägenhet. Planen är att den genomförs på tisdag den 12 november mellan kl 8 och 11.

Slutbesiktningen innebär att en representant för Fog & Fönster, en eller två representanter från styrelsen samt vår anlitade oberoende expert kommer att gå igenom och kontrollera alla (eller tillräckligt många) fönster. Därför måste vi få möjlighet att komma in i lägenheterna. Om ingen är hemma och öppnar när vi ringer på, så avser vi att använda den lägenhetsnyckel som Fog & Fönster fortfarande förvaltar. Vi börjar med lägenheterna högst upp i huset och vandrar neråt.

Innan besiktningen äger rum önskar vi er återkoppling på utförandet i form av någon/några kortare och koncisa kommentarer, dvs om ni har några synpunkter/funderingar eller ifall ni är nöjda. Återkom med kommentar, namn och lägenhetsnummer om det är något ni vill uppmärksamma lite extra, innan besiktningen. Skicka dessa till styrelsen@brfsvejk.se

/Styrelsen

Publicerad i Uncategorized